Warto przeczytać książkę Gillian McKeith "Jesteś tym, co jesz". Autorka opisuje niezdrowe przyzwyczajenia żywieniowe, wymienia szkodliwe konserwanty, barwniki i emulgatory dodawane do żywności oraz proponuje oczyszczenie organizmu i zastapienie dotychczasowej diety odżywianiem zdrowym i obfitym w warzywa, zboża, orzechy, nasiona roślin strączkowych, wodorosty, świeże zioła, ryby, tofu i owoce.
Warto przeczytać książkę Gillian McKeith "Jesteś tym, co jesz". Autorka opisuje niezdrowe przyzwyczajenia żywieniowe, wymienia szkodliwe konserwanty, barwniki i emulgatory dodawane do żywności oraz proponuje oczyszczenie organizmu i zastapienie dotychczasowej diety odżywianiem zdrowym i obfitym w warzywa, zboża, orzechy, nasiona roślin strączkowych, wodorosty, świeże zioła, ryby, tofu i owoce.
Komentarze
Prześlij komentarz